From the ATTORNEY GENERAL

ZTo the Director of Public Works

Reference your memo 827/A/PWD/56 dated 15th May,
1956,
I am afraid that I cannot confirm as in paragraph 3
- of your minutc under refercence but Mrs.Burgess bb-

viously mus? ¢ granted a right of way to get to her

lande.
It could an oecrhaps should have been done at the
time of the onveyance of the land to Government by
way of a fc rvation and I suggést that such a

‘reservation snould now be endorsed on the conveyance.

A Rl

18th May,1956. | Attorney-General.




